Στo HP Reinvent σήμερα, η HP Inc. ανακοίνωσε το HP Managed Print Flex, ένα νέο συνδρομητικό πρόγραμμα για διαχειριζόμενες εκτυπώσεις (MPS) που βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν το κόστος, απλοποιώντας τη διαχείριση, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και προσφέροντας ευελιξία για κλιμάκωση ή προσαρμογή καθώς οι ανάγκες των επιχειρήσεων αλλάζουν. Αυτή η φιλική υπηρεσία διαχείρισης βοηθά τις επιχειρήσεις να ανησυχούν λιγότερο για την εκτύπωση και να επικεντρώνονται περισσότερο στην προσπάθεια και στον προϋπολογισμό για την ανάπτυξη τους.

 

«Μετά από ενάμιση χρόνο πρωτόγνωρων αλλαγών, είναι απολύτως κατανοητό ότι η ευελιξία είναι υψίστης σημασίας», δήλωσε ο George Brasher, General Manager και Global Head, Print Services and Solutions της HP Inc. «Με αυτό κατά νου, έχουμε αφαιρέσει την πολυπλοκότητα από τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες εκτύπωσης και τις κάναμε όσο το δυνατόν πιο απλές και απρόσκοπτες. Στην πραγματικότητα, οι πελάτες δεν επιλέγουν καν πρόγραμμα. Το καινοτόμο Smart Plan προσαρμόζεται αυτόματα στην καλύτερη επιλογή κόστους με βάση αυτό που πραγματικά εκτυπώθηκε, ώστε τα τμήματα πληροφορικής να μπορούν να επικεντρωθούν λιγότερο στην επίβλεψη των υπηρεσιών εκτύπωσης και περισσότερο σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία».

 

Με τη μετάβαση στο cloud, οι πελάτες και οι συνεργάτες μπορούν να επιλέξουν τους εκτυπωτές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους και να εξοπλίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τους εργαζόμενους στο γραφείο ή στο σπίτι με την τεχνολογία εκτύπωσης που χρειάζονται για να είναι παραγωγικοί. Με το HP Smart Pricing Plan, οι πελάτες δεν θα πρέπει να ανησυχούν εάν πληρώνουν περισσότερα από όσα χρειάζονται καθώς το πρόγραμμα προσαρμόζεται αυτόματα από μήνα σε μήνα για να διασφαλίσει ότι θα έχουν την καλύτερη επιλογή κόστους βασισμένη στον πραγματικό όγκο που εκτυπώνεται.

 

Η βασική συνδρομή περιλαμβάνει επίσης:

  • Αυτόματη αναπλήρωση προμηθειών, ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ από μελάνι ή  γραφίτη
  • Τεχνική υποστήριξη με επιστρεφόμενη κλήση εντός 2 ωρών και επιτόπου υποστήριξη την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε περίπτωση που δεν μπορεί να λυθεί κάποιο πρόβλημα απομακρυνσμένα
  • Βραχυπρόθεσμη δέσμευση 1 έτους με αυτόματη ανανέωση
  • HP Roam, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να εκτυπώνουν με ασφάλεια σχεδόν από οπουδήποτε
  • Όλοι οι εκτυπωτές εμφανίζονται σε έναν αναλυτικό πίνακα ελέγχου και τιμολογούνται  κάτω από μια ενιαία σύμβαση
  • Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ μονόχρωμης και έγχρωμης εκτύπωσης στα προγράμματα
  • Το Wolf Security pack διασφαλίζει ότι οι endpoint συσκευές διαθέτουν τις σωστές ρυθμίσεις ασφαλείας

 

Ανακοινώθηκε στο HP Reinvent 2021, το παγκόσμιο virtual event συνεργατών της εταιρείας, το HP Managed Print Flex που προσφέρει στους συνεργάτες του καναλιού μια ιδιαίτερα ελκυστική ευκαιρία να αυξήσουν προβλεπόμενα έσοδα και κέρδη από την εκτύπωση χωρίς πολυπλοκότητες και κινδύνους μέσα από προκαταβολικά έσοδα από το hardware, προμήθειες μεταπώλησης, πρόσθετες λύσεις και συνδρομητικές υπηρεσίες, συντομότερη επικοινωνία και άλλα.