Όνομα: Ροδάκινο

 

Ηλικία: Αρχαία. Το συναντάμε ήδη στη νεολιθική εποχή και έχει καταγωγή από την Κίνα.

 

Εμφάνιση: Ένα στρογγυλό, ζουμερό, κόκκινο-πορτοκαλί σαν μπάλα φρούτο.

 

Πάλι για ροδάκινα θα μιλάμε; Καμία σχέση με το emoji. Τώρα μιλάμε για τη σεξουαλικοποίηση ενός πραγματικού ροδάκινου.

 

Την ποια; Aυτό που διάβασες. Έλα τώρα, δεν θυμάσαι πριν από τέσσερα χρόνια εκείνη την ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο, όπου ο Τιμοτέ Σαλαμέ ερωτοτροπούσε –για να μην το πούμε αλλιώς και μας κλείσουν μέσα‒ με ένα ροδάκινο; Σε εκείνη την περιβόητη σκηνή του «Call me by your name», λοιπόν, γλυκοκοίταζε περίεργα και ερωτικά το κακόμοιρο ροδάκινο σαν να ήταν ο Άρμι Χάμερ, το αντικείμενο του πόθου του – ο οποίος Χάμερ έγινε τόσο διάσημος μετά από αυτή την ταινία, που η φήμη τον χτύπησε στο κεφάλι και κατέληξε να γίνει κανίβαλος, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει εδώ, απλώς το αναφέρω.

 

Πού τα θυμήθηκες όλα αυτά τώρα; Mου τα θύμισε μια online έρευνα που έγινε πρόσφατα στο FandomSpot. Μάζεψαν εκατό άτομα και τα έκλεισαν μέσα σε ένα δωμάτιο, όπου για δύο εβδομάδες παρακολουθούσαν πενήντα από τις πιο διάσημες σέξι σκηνές του κινηματογράφου, καθώς μηχανήματα μετρούσαν τους παλμούς τους. Με αυτόν τον τρόπο καθόρισαν ποια σκηνή τούς ανάβει περισσότερο και πόσο ερωτική είναι τελικά. 

 

Εδώ ο κόσμος καίγεται, αλλά, για πες, ποιος κέρδισε; Το «Call me by your name» βγήκε τέταρτο στις προτιμήσεις, αυξάνοντας κατά 29% τους παλμούς. Νικήτρια ήταν η τελευταία σκηνή σεξ της σειράς «Normal People», που ανέβαζε τους χτύπους καρδιάς στο 38%. Δεύτερο ήρθε το μάθημα κεραμικής που έκανε η Ντέμι Μουρ στον Πάτρικ Σουέιζι στο «Ghost» και ακολουθεί η σκηνή που σπάνε ένα κρεβάτι στη σειρά «Jessica Jones». Η μόνη άλλη queer σκηνή στη λίστα ήταν αυτή στο ντους από το «Orange is the new black». 

 

O κόσμος έχει περίεργα γούστα. Ναι, ροδάκινα, κρεβάτια που σπάνε, υπερήρωες που προσπαθούν να κάνουν σεξ, κανίβαλοι, το «Ghost», που απορώ πού το ξέθαψαν. Πάντως, η σκηνή από το «Normal People» θεωρείται μία από τις πιο αληθοφανείς σκηνές σεξ που έχουν γυριστεί ποτέ και συγκεκριμένα ο κόσμος γούσταρε πολύ, επειδή το σουτιέν της πρωταγωνίστριας πιάστηκε κάπως στο κεφάλι της!

 

Καλά, γιατί τόσο ντόρος με το «Call me by your name»; Τέταρτο βγήκε. Ντόρος είχε γίνει και τότε ‒ δεν ξεπεράστηκε ποτέ. Κοίτα, στην ουσία δεν καυλώνεις με τη σκηνή καθαυτή –εδώ που τα λέμε, δεν μας έπεσε και το σαγόνι, όπως με το «Βασικό Ένστικτο»– αλλά με τον Τιμοτέ, σε ολόκληρη την ταινία. Τέλος πάντων, μπορείς να δεις τη σκηνή εδώ, αν δεν σ’ τα πρήξει το YouTube με την ηλικία σου.

 

Επιπλέον, κάπου διάβασα ότι συνδέεται και με μια έρευνα που έγινε πρόσφατα και έδειξε την άνοδο των αυτοσχέδιων και σπιτικών sex toys κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Ώστε ήταν το ροδάκινο εν τέλει; Όπως θέλεις πάρ’ το…

 

Τι να πεις: 🍑 🍑 🍑 🍑 🍆 🍑 🍑 🍑

 

Τι να μην πεις: «Θα καούμε στην Κόλαση», ή «Δεν έχω δει ακόμη την ταινία», ή «Εντάξει, σιγά τον παίδαρο».