Όνομα: Ένα διαμάντι 11 καρατιών και αξίας 24 εκατ. δολαρίων στο μέτωπο του Lil Uzi Vert.

 

Ηλικία: Αβέβαιη! Μπορεί να είναι 4 χρονών (το πληρώνει από το 2017) ή 8 μηνών (το εμφύτευσε τον Φεβρουάριο του 2021).

 

Εμφάνιση: Ένα αληθινό ροζ διαμάντι κάπως διαγώνιου σχήματος.

 

Ακούγεται κάπως αηδία: Αηδία δεν ξέρω αν είναι. Σίγουρα πάντως πρέπει να ήταν μια οδυνηρή διαδικασία.

 

Και γιατί το έκανε; Ήθελε, λέει, να έχει πολλά Μ's (κατά το millions, δηλαδή εκατομμύρια) στο πρόσωπο του.

 

Και τώρα τι; Είναι η νέα μόδα; Ναι, κάθε εβδομάδα, έχουμε και έναν καινούργιο ράπερ που κάνει τα πάντα για να ξεχωρίσει.

 

Μακάρι να εννοούσες να ξεχωρίζει με τη μουσική του, αλλά φαντάζομαι τα χειρότερα: Αυτό σίγουρα δεν το φαντάζεσαι. Πρόσφατα ο Mεξικανός ράπερ και reggaetoneros Dan Sur έκανε εγχείρηση για να εμφυτεύσει αλυσίδες στο κρανίο του. Απέκτησε μια χρυσοδιαμαντένια καρέ κόμμωση (sic). 

 

Θεέ μου! Γιατί; Μόλις βγήκε φρέσκος από το κοσμηματοπωλείο –που λέει ο λόγος– δήλωσε ότι το έκανε για να γίνει ο πρώτος ράπερ που έχει εμφυτευμένα χρυσά μαλλιά στην ανθρώπινη ιστορία. «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό επειδή είδα ότι όλοι βάφουν τα μαλλιά τους», μοιράστηκε με τους φαν του στο TikTok. «Ελπίζω όλοι να με αντιγράψουν τώρα». 

 

Ράπερ και εμφυτεύματα
O Μεξικανός ράπερ και reggaetoneros Dan Sur.

 

Εντάξει, φίλε, ό,τι πεις! Μην το γελάς καθόλου. Έκανε την εμφύτευση τον Απρίλιο και από τότε οι followers του στο TikTok αυξήθηκαν από 12.000 σε 2 εκατομμύρια. Μετά από αυτό ποιος ενδιαφέρεται για τη μουσική, είναι να αναρωτιέσαι.

 

Μη μου πεις ότι ούτε αυτός πόνεσε; Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας, όπως τις εξήγησε σε ένα ποστ, έχει σαν γάντζους, ή, να το πούμε, αγκίστρια –διάλεξε τι προτιμάς!– και αυτοί οι γάντζοι έχουν υπογάντζους και όλοι γαντζώνονται στο κεφάλι του κάτω από το δέρμα. Τι πιστεύεις; Δεν πόνεσε;

 

Ίου! Μη μου λες άλλα, πραγματικά δεν θέλω να ξέρω! Σε παρακαλώ! Θα σου πω μόνο την τύχη του ροζ διαμαντιού. Λοιπόν, ο Lil Uzi το έχασε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Rolling Loud που γίνεται κάθε χρόνο στο Μαϊάμι. Του το ξερίζωσαν από το μέτωπο οι φαν του καθώς έκανε stage diving κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του. Κάτι τέτοιο κατάλαβα, δεν το έψαξα κιόλας, αλλά πάει. Τώρα κλαίει και οδύρεται και το αναζητά! Σιγά μην το βρει!

 

Αντίο 24 εκατομμύρια! Ακριβώς, πάνε, έγιναν φύλλο και φτερό. Πάντως, μετά από αυτούς, ο Post Malone έβαλε ένα λαμπερό και διαμαντένιο σετ από κυνόδοντες, σαν τα βαμπίρ, αξίας 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων τον Ιούνιο. Ο οδοντίατρός του δήλωσε ότι πλέον τώρα έχει δυο διαμαντένια λειτουργικά δόντια. Και η Cardi B έχει εμφυτεύσει 2-3 μικρά διαμάντια που φαίνονται σαν κολιέ χωρίς αλυσίδα στον λαιμό της. Δεν ξέρω πόσο στοιχίζουν βέβαια, αλλά έκανε ένα σωρό στόρι στο ΙG, όπου ούρλιαζε από τους πόνους, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, με τον Οffset από δίπλα να της κρατάει το χέρι. 

 

Απαπα! Πλάκα θα έχει να τους κάνουν όλους σειρά στο Netflix, αλλά ποιος έχει τόσα λεφτά για διαμάντια στα μέτωπα! Στάνταρ! Ξέρεις πόσος κόσμος βλέπει το Botched στο E!… Για λεφτά, ας το αφήσουμε καλύτερα.

 

Τι να πεις: Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!

 

Τι να μην πεις: Κι αν τα βγάλουν, αφήνουν σημάδια;