ΧΙΛΤΟΝ

AETHRION, HILTON

ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα,210 7281000
Στο Aethrion all-day coffee & lounge lobby bar του Hilton Αθηνών έκτος από μονοποικιλιακό καφέ από την Κολομβία ή την Αιθιοπία, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα με ελληνικά βότανα θα βρεις ευφάνταστα, ανοιχτά σάντουιτς, υγιεινές σαλάτες και μια ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που μπορείς να συνοδεύσεις το κρασί σου με ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

COOKOOVAYA

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Μέξη Χατζηγιάννη 2Α,210 7235005
Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος και Κλεομένης Ζουρνατζής αναλαμβάνουν με την πολυπληθή ομάδα τους να σας μυήσουν στην αληθινή ελληνική κουζίνα και τα υλικά της ελληνικής γης.

FISHAΛΙΔΑ SEA-FOOD

ΨΑΡΙ
Ναϊάδων 2 & Αντήνορος, περιοχή Χίλτον,210 7234551
Οικείος και ευχάριστος χώρος, ιδανικός για ψαροφαγία. Δροσερές σαλάτες, όσπρια και φυσικά θαλασσινά γεμίζουν τον κατάλογο. Σε ένα μενού που παραλλάσσεται θα βρείτε από χταπόδι λιαστό σχάρας μέχρι όστρακα, λακέρδα Θεσσαλονίκης και διάφορα είδη ψαριών.

MILOS RESTAURANT

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βασ. Σοφίας 46, Ξεν. Hilton,210 7244400
To Milos, δημιουργία του σεφ Κώστα Σπηλιάδη εξακολουθεί να σερβίρει εκλεκτά πιάτα με βάση το ψάρι των ελληνικών θαλασσών. Κάτω από τη στέγη του Ξενοδοχείου Χίλτον τα προσεγμένα πιάτα αναδίδουν αρώματα που προσφέρει απλόχερα η φύση. Η εξαιρετική τεχνική και οι μοναδικοί πειραματισμοί μπλέκονται με τη φαντασία του σεφ και παράγουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

VEZENE

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βρασίδα 11, Χίλτον,210 7232002
Μοντέρνο μπιστρό με εξαιρετικά εδέσματα που ξεχωρίζουν για την απόλυτη ποιότητα και τα καλοδιαλεγμένα υλικά τους και φέρουν την υπογραφή του Άρη Βεζενέ. Στο Vezene θα βρείτε και μερικά από τα πιο εκλεκτά κρεατικά της Αθήνας καθώς και τις πιο εξειδικευμένες κοπές. Σημείο κατατεθέν της διακόσμησης ο ωραίος ξυλόφουρνος.

ΑΛΑΤΣΙ

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βρασίδα 13 (όπισθεν Hilton), Ιλίσια,210 7210501
Ο σεφ Περικλής Κοσκινάς ανέλαβε τα ηνία της κουζίνας και το μενού που έστησε δεν εστιάζει στην κρητική αλλά κάνει στροφή σε κάθε ελληνική γωνιά. Ο Περικλής αγαπά τα ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης και τα αναζητά με πάθος. Μαγειρεύει με τεχνική και τα πιάτα του εκφράζουν τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Απλές, ξεκάθαρες γεύσεις, χωρίς εντυπωσιασμούς. Σαφήνεια των υλικών και έμφαση στην πολύ καλή ποιότητα.

ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ (Ο)

Ο ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βρασίδα 13,210 7210501
Νόστιμο ποιοτικό φαγητό που όχι μόνο δικαιώνει τη διάσημη ιστορία του από το 1920 αλλά γράφει νέες, εξαιρετικές, γκουρμέ σελίδες. Ο Μάνος Γαρνέλης έχει αναλάβει το γαστρονομικό rebranding του Βασίλαινα, που πρόσφατα μετεγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας και υπηρετεί μια ελληνική κουζίνα ουσιαστικά δημιουργική, με φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Βασ. Σοφίας 46 (Χίλτον),210 7281400
Σημείο αναφοράς στον γευστικό χάρτη της πόλης, με περιβάλλον από γυαλί και ξύλο. Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Προσφέρει καθημερινά στο μπουφέ του μεσογειακά πιάτα, ενώ διαθέτει και μενού αλά καρτ. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το περίφημο κυριακάτικο brunch του.