Τα όσα έζησε δίπλα στον κακοποιητικό πατέρα του αλλά και στον φερόμενο βιαστή του, περιέγραψε ο 19χρονος με νοητική υστέρηση από τον Πλατανιά Χανίων.

 

Ο νεαρός άνδρας αναφέρθηκε και σε έναν φίλο του πατέρα του, έναν 67χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να τον βίαζε κατ’ επανάληψη περιγράφοντας με λεπτομέρειες τον τρόπο και το πού γινόταν.

 

Έκανε λόγο ωστόσο, και για πολλούς άλλους που τον κακομεταχειριζόταν.

 

Ο 19χρονος μίλησε αποκλειστικά στο Mega για πολλούς που τον πείραζαν όπως λέει, εκτός από τον πατέρα του, όλοι από πολύ μικρή ηλικία, όπως λέει χαρακτηριστικά. Τον έβρισκαν στον δρόμο, γιατί πάντα εκεί ήταν, όπως είπε ο 19χρονος.

 

Στο Mega μίλησε και κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έκανε λόγο για καθημερινούς ξυλοδαρμούς του παιδιού από τον πατέρα του.

 

«Το έδερνε κάθε μέρα και το παιδί γύρναγε να δει πού θα πάει να κοιμηθεί τα βράδια για να μην τον βρει και ο βιαστής. Πήγαινε στα χωράφια και κοιμόταν, έβγαινε πάνω στις ελιές το καημένο και κοιμόταν. “Θα με σκοτώσει. Σας παρακαλώ, μην τα πείτε και τα μάθει ο πατέρας μου”. Ήθελε να τα πει, αλλά ήταν με τον φόβο να μην τα μάθει ο πατέρας του. Όλοι τον τρομοκρατούσαν. Του λέγανε “θα σε κάψουμε σαν τον Ιούδα αν τα πεις”» ανέφερε κάτοικος του χωριού.

 

Υπενθυμίζεται ότι η παρέμβαση της αστυνομίας έγινε αφού είχαν φτάσει στις αρχές αρκετές καταγγελίες, από ανθρώπους που γνώριζαν όσα περνούσε ο 19χρονος.

 

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί είδαν τον 19χρονο, χτυπημένο άγρια. Συνέλαβαν τον πατέρα και τότε ο 19χρονος άρχισε να τους μιλά για τους βιασμούς, λέγοντας και ονόματα, όπως αναφέρει κάτοικος.

 

Ο πατέρας του 19χρονου και ο φερόμενος βιαστής του, έχουν ήδη προφυλακιστεί ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, καθώς, εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων προσώπων.