Ένας ηθοποιός που εργάζεται σε «στοιχειωμένο σπίτι» σε ένα πάρκο διασκέδασης στο Οχάιο κατηγορείται ότι μαχαίρωσε από αμέλεια ένα 11χρονο αγόρι.

 

Ο Κρίστοφερ Πογκοζέλσκι, 22 ετών, εργαζόταν στο στοιχειωμένο σπίτι 7 Floors of Hell στο Cuyahoga County Fairgrounds, όταν στην προσπάθειά του να τρομάξει τον 11χρονο, τον τραυμάτησε στο πόδι.

 

«Επιδείκνυε το μαχαίρι και έπαιζε με αυτό γύρω από τα παιδιά», είπε η μητέρα του αγοριού, Κάρεν Μπεντνάρσκι, στην The Washington Post.

 

«Και ο γιος μου του είπε:« Δεν φοβάμαι, το μαχαίρι σου είναι ψεύτικο». Τότε εκείνος γύρισε και είπε στον 11χρονο «Ω, όχι, είναι αληθινό. Πίστεψέ με, είναι αληθινό. Και τότε ήταν που άρχισε να το χτυπάει στα πόδια του πολλές φορές μέχρι που μαχαίρωσε τον μικρό».

 

Ο 22χρονος τραυμάτισε τον 11χρονο στο αριστερό δάχτυλο του ποδιού του, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση που επικαλούνται οι The Post και News 5 Cleveland.

 

Η αστυνομική έκθεση αναφέρει ότι ο Πογκοζέλσκι είπε στους αξιωματικούς ότι έφερε το μαχαίρι από το σπίτι, αντί να χρησιμοποιήσει τα ψεύτικα όπλα που παρείχε η εταιρεία που διαχειρίζεται το στοιχειωμένο σπίτι. Παραδέχτηκε ότι «η χρήση του μαχαιριού δεν ήταν καλή ιδέα και ότι ο τραυματισμός ήταν ατύχημα», σύμφωνα με το News 5.

 

Το μαχαίρι κατασχέθηκε και ο Πογκοζέλσκι απολύθηκε, όπως δήλωσε στη The Post ο Ρόντνεϊ Γκέφερτ, διευθυντής της Night Scream Entertainment, στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Γκέφερτ είπε ότι ο Πογκοζέλσκι «ζήτησε συγγνώμη πάρα πολλές φορές» μετά το περιστατικό.

 

«Δεν ήταν σκόπιμο», δήλωσε ο Γκέφερτ. «Ο ηθοποιός παρέμεινε δίπλα στο αγόρι όλη την ώρα».

 

Το στοιχειωμένο σπίτι του 7 Floors of Hell έχει βαθμολογηθεί από το Forbes ως ένα από τα «πιο τρομακτικά» στοιχειωμένα σπίτια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Ο Γκέφερτ διευκρίνισε ότι οι ηθοποιοί έχουν εντολή να μην αγγίζουν ποτέ τους πελάτες και να χρησιμοποιούν ελαστικά props.

 

Άγνωστο παραμένει γιατί ο 22χρονος ηθοποιός επέλεξε να φέρει ένα πραγματικό μαχαίρι ενώ δεν έχουν αναφερθεί στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά στο πάρκο.

 

Με πληροφορίες του People