Huawei FreeBuds 4: Τα wireless ακουστικά που θα σας βοηθήσουν να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν με μια δόση από καλοκαίρι

HUAWEI FreeBuds 4: Τα wireless ακουστικά που θα σας βοηθήσουν να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν με μια δόση από καλοκαίρι

Τα νέα HUAWEI FreeBuds 4 περιλαμβάνουν ανανεωμένη τεχνολογία και design, για να απολαύσετε την επιστροφή στην πόλη παρέα με την αγαπημένη σας καλοκαιρινή playlist.

ADVERTORIAL

 

Η επιστροφή στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έχει σίγουρα μια αίσθηση νοσταλγίας, αλλά και μια ξεχωριστή αίσθηση ανανέωσης. Μπορεί φράσεις όπως «καλό φθινόπωρο» να μην είναι ακριβώς αυτές που θέλουμε να ακούμε προς το παρόν, αλλά η νέα σεζόν φέρει μαζί της την ανάγκη για καινούρια ξεκινήματα και διαφορετικές εμπειρίες.

 

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, λοιπόν, ανακαλύπτουμε ξανά τη ζωή στην πόλη - ενώ παράλληλα «κρατάμε» λίγο από το καλοκαίρι μας, μέσα από τις αναμνήσεις, τις φωτογραφίες, ακόμα και τη μουσική που συνδέσαμε με όμορφες στιγμές που περάσαμε στις διακοπές μας. Έτσι, όσο περπατάμε στους δρόμους της πόλης, εργαζόμαστε μπροστά από τον υπολογιστή ή χαλαρώνουμε στο μπαλκόνι μας, φτιάχνουμε την ιδανική playlist που μας θυμίζει διακοπές και απολαμβάνουμε λίγο ακόμα καλοκαίρι.

 

Γι' αυτό και φέτος, τα Bluetooth True Wireless Stereo (TWS) HUAWEI FreeBuds 4 γίνονται οι καλύτεροί μας «φίλοι» αφού είναι εδώ για να μας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία μουσικής και ποιότητας ήχου, με νέες τεχνολογίες και ξεχωριστό σχεδιασμό, τη σωστή στιγμή για να καλωσορίσουμε τη νέα σεζόν. 

 

Περπατώντας στην πόλη

Είτε έχουμε βγει για μια βόλτα στην πόλη που σιγά-σιγά γεμίζει και πάλι ζωή, είτε για τα ψώνια της εβδομάδας, θέλουμε να έχουμε πάντα μαζί τη μουσική μας. Και συγκεκριμένα, αυτά τα κομμάτια που μας ανέβαζαν τη διάθεση στις διακοπές και όσες φορές και να τα ακούσουμε, θα μας θυμίζουν τις στιγμές που τα χορεύαμε με φίλους.

 

Huawei FreeBuds 4: Τα wireless ακουστικά που θα σας βοηθήσουν να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν με μια δόση από καλοκαίρι

 

Τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία Open-fit ANC, η οποία βελτιώνει σημαντικά το noise cancelling σε επίπεδο software και hardware και ταυτόχρονα, είναι τα πρώτα open-fit ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM). Αυτό σημαίνει πως τα ακουστικά σας θα ανιχνεύσουν αυτόματα το σχήμα του αυτιού και τις εκάστοτε συνθήκες στις οποίες βρίσκεστε κι έτσι θα καθορίσουν τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation, για να έχετε τέλειο ήχο όπου κι αν βρίσκετε, ό,τι κι αν κάνετε.

 

Δουλεύοντας στο γραφείο

Είτε εργάζεστε στο γραφείο, είτε από το σπίτι, ενδεχομένως οι γύρω θόρυβοι να μην βοηθούν ιδιαίτερα στη συγκέντρωσή σας - οπότε, η αμέσως επόμενη λύση είναι να φορέσετε τα ακουστικά σας και να αφεθείτε στην playlist που σας χαλαρώνει και σας θυμίζει κάτι από καλοκαίρι. Γι' αυτό έχουν φροντίσει τα HUAWEI FreeBuds 4, τα οποία είναι τα πρώτα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία dual-microphone noise cancellation, δηλαδή τα δύο μικρόφωνά τους ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια έτσι ώστε, να μην ενοχλείστε απ' το τι συμβαίνει γύρω σας.

 

Huawei FreeBuds 4: Τα wireless ακουστικά που θα σας βοηθήσουν να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν με μια δόση από καλοκαίρι

 

Ωστόσο, καθώς θέλουμε να παραμένουμε συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή, τα HUAWEI FreeBuds 4 προσφέρουν διάφορες δυνατότητες διασύνδεσης, όπως ζεύξη εγγύτητας (proximity pairing), pairing μέσω cloud, σύνδεση με δύο συσκευές (dual device connection) και Κέντρο Διασύνδεσης Ήχου (Audio Connectivity Centre), ενώ είναι απόλυτα συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα. Έτσι, μπορείτε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία dual device connection, να τα συνδέσετε με δύο συσκευές ταυτόχρονα, απολαμβάνοντας τη μουσική σας χωρίς να χάσετε κάποια σημαντική κλήση - η μουσική σας θα μπει αυτόματα σε παύση και θα τα ακουστικά σας θα συνδεθούν αυτόματα στην κλήση.

 

Για την καθιερωμένη γυμναστική ρουτίνα

Μπορεί το καλοκαίρι να περιλάμβανε παραλίες και κολύμπι, αλλά η επιστροφή στην πόλη μας καλεί να ξεκινήσουμε και πάλι τις αγαπημένες μας ρουτίνες - και μαζί με αυτές, τη γυμναστική μας. Και μια απολαυστική γυμναστική ρουτίνα, χρειάζεται και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, γι' αυτό ανεβάζουμε το volume της καλοκαιρινής playlist και ξεκινάμε.

 

Εκτός από την κορυφαία εμπειρία ακρόασης, τα HUAWEI FreeBuds 4 φροντίζουν να μην αναρωτηθείτε καν για το αν χρειάζονται φόρτιση, αφού με το ANC απενεργοποιημένο προσφέρουν 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης, η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Με το ANC ενεργοποιημένο, προσφέρουν  2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Ενώ χάρη στην τεχνολογία «quick charge», μπορείτε να φορτίσετε μόλις 15 λεπτά (αν ξεχαστήκατε) και μπορούν να σας προσφέρουν 2,5 ώρες ηχητικής απόλαυσης.

 

Huawei FreeBuds 4: Τα wireless ακουστικά που θα σας βοηθήσουν να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν με μια δόση από καλοκαίρι

 

Όσο για το κομμάτι της άνεσης, το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,1 γραμμάρια, ενώ έχουν περάσει από τρεις επιπλέον βελτιώσεις στη συνολική καμπυλότητα τους, για καλύτερη εφαρμογή. Η σειρά βελτιστοποιήσεων όχι μόνο επιτρέπει πιο ευχάριστη και πιο σταθερή εφαρμογή, αλλά επιτρέπει επίσης ενισχυμένη απόδοση ANC - και το design τους παραμένει διακριτικό και εκλεπτυσμένο έτσι ώστε, να ταιριάζει σε κάθε γούστο.

 

Χαλαρώνοντας στο μπαλκόνι

Σκεφτείτε το σκηνικό: έχετε γυρίσει στην πόλη και στο σπίτι, το μυαλό σας βρίσκεται ακόμη ίσως σε κάποιο νησί και έχετε ανάγκη για λίγη ακόμα καλοκαιρινή χαλάρωση. Γι' αυτό και πατάτε «play» στη λίστα με τα κομμάτια που χαρακτήρισαν το καλοκαίρι - και γιατί όχι; - μπορείτε να χορέψετε και λίγο στο μπαλκόνι ή στο σαλόνι σας.

 

Huawei FreeBuds 4: Τα wireless ακουστικά που θα σας βοηθήσουν να καλωσορίσετε τη νέα σεζόν με μια δόση από καλοκαίρι

 

Η μουσική εμπειρία μπορεί αρκετά εύκολα να φτάσει κοντά σε αυτή ενός beach bar, αφού φορώντας τα HUAWEI FreeBuds 4 θα έχετε πλούσιο και πλήρη ήχο, χάρη στο σύνθετο διάφραγμά τους από Liquid Crystal Polymer (LCP), το οποίο υποστηρίζει εύρος συχνοτήτων έως 40kHz, αλλά και τον dynamic οδηγό 14,3 χιλιοστών, που παράγει πιο βαθύ και πιο εντυπωσιακό μπάσο. Όσον αφορά την απόδοση μπάσων, τα HUAWEI FreeBuds 4 χρησιμοποιούν ένα τελευταίας τεχνολογίας εργαλείο βελτιστοποίησης μπάσων (bass enhancement engine), έναν αγωγό μπάσου (bass tube) και ένα motherboard για να σχηματίσουν μια πλήρως οχυρωμένη κοιλότητα ήχου.

 

Έτσι, λοιπόν, καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν με καλοκαιρινή διάθεση, με την αγαπημένη μας μουσική να μας συνοδεύει σε κάθε μας στιγμή στην πόλη και με τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τις διακοπές να μας κρατούν συντροφιά για λίγο ακόμα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI Ελλάδος ή τα παρακάτω links:

Facebook

Instagram

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ