HUAWEI MatePad 11: Ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο για κάθε πτυχή της καθημερινότητας

HUAWEI MatePad 11: Ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο για κάθε είδους εργασία

Το HUAWEI MatePad 11 ξεπερνά τις γνωστές μέχρι τώρα δυνατότητες ενός απλού tablet και γίνεται το ιδανικό gadget, όποια κι αν είναι η ιδιότητά σας.

ADVERTORIAL

 

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, την επιστροφή στα γραφεία και στα θρανία, η καθημερινότητά μας αλλάζει ρυθμούς. Έτσι, όσο σιγά-σιγά αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και το mood των διακοπών, ξεκινάμε να επενδύουμε σε όλα όσα θα κάνουν αυτή την καθημερινότητα καλύτερη, από άποψη εργασίας, μάθησης, ακόμα και διασκέδασης.

 

Είτε, λοιπόν, εργάζεστε - από το γραφείο ή το σπίτι -, είτε είστε μαθητής ή φοιτητής, είτε απλώς χρειάζεστε μια συσκευή που να μπορεί να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες, πλέον το HUAWEI MatePad 11 είναι ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο  με μια σειρά από ολοκαίνουριες λειτουργίες, για κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Από τη νέα επιφάνεια εργασίας, μέχρι το refresh rate 120 Hz, το HUAWEI MatePad 11 ξεπερνά τις γνωστές μέχρι τώρα δυνατότητες ενός απλού tablet και γίνεται το ιδανικό gadget, όποια κι αν είναι η ιδιότητά σας.

 

Για το σχολείο ή τη σχολή

 

HUAWEI MatePad 11: Ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο για κάθε πτυχή της καθημερινότητας

 

Ένας μαθητής ή φοιτητής έχει αυξημένες ανάγκες σε ό,τι αφορά τα μαθήματα, τις εργασίες και τα αρχεία που διαχειρίζεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεται σημαντική οργάνωση, που θα γλυτώνει χρόνο όταν οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Η επιφάνεια εργασίας του HUAWEI MatePad 11 διαθέτει ολοκαίνουργιο design, το οποίο εμφανίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες σε ένα καθαρό, οργανωμένο περιβάλλον χρήσης, ενώ το νέο Bottom Dock δείχνει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες και πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές έτσι ώστε, να τις εντοπίζετε εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, τα νέα Service Widgets μπορούν να εμφανίζουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και να σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής χωρίς να ανοίγετε οι ίδιοι τις εφαρμογές - ενώ μπορείτε να τα τοποθετήσετε και να τα προσαρμόσετε όπως θέλετε.

 

Όσο για εκείνους που ασχολούνται με το καλλιτεχνικό κομμάτι - ζωγραφική, γραφιστική ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται «μολύβι» - το HUAWEI MatePad 11 είναι συμβατό με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς), τη γραφίδα της Huawei η οποία έχει αναβαθμιστεί και διαθέτει μια νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, εμφανίζει εξαιρετικά χαμηλό delay και υποστηρίζει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση. Επιπλέον, το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) έχει χαμηλό delay έως και 2ms, το οποίο μαζί με το υψηλό refresh rate της οθόνης FullView προσφέρει τόσο αποκριτική, συνεπή και αυθεντική εμπειρία γραφής που δεν συναντά κανείς σε κανένα άλλο tablet της αγοράς.

 

 

Για εργασία στο γραφείο ή στο σπίτι

 

HUAWEI MatePad 11: Ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο για κάθε πτυχή της καθημερινότητας

 

Μιλώντας για υψηλό refresh rate, το HUAWEI MatePad 11 είναι το πρώτο tablet της Huawei που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz - το υψηλότερο στην αγορά. Αυτό σημαίνει πως κατά το scrolling σε ιστοσελίδες και έγγραφα, για παράδειγμα, το περιεχόμενο φορτώνεται γρήγορα, ενώ χάρη στο εντυπωσιακό refresh rate της οθόνης, το tablet επιτρέπει επίσης ιδιαίτερα υψηλή απόκριση στο χειρόγραφο. Η τεχνολογία προσαρμογής του frame rate βοηθά επιπλέον στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Αν, λοιπόν, εργάζεστε από το γραφείο ή και από το σπίτι, η δουλειά σας γίνεται αυτόματα πιο εύκολη.

 

Αν, μάλιστα, εργάζεστε χρησιμοποιώντας διαφορετικές οθόνες τότε, η λειτουργία Multi-screen Collaboration επιτρέπει πλέον σε tablet και υπολογιστή να αλληλεπιδρούν, προσφέροντας τρεις λειτουργίες που επιτρέπουν στις συσκευές να συνεργάζονται με νέους τρόπους. Η λειτουργία Mirror σας επιτρέπει να προβάλλετε την οθόνη του υπολογιστή στο tablet, μετατρέποντας το tablet σε επιφάνεια σχεδίασης που μπορεί να συνδυαστεί με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) για γρήγορα σκίτσα και λεπτεπίλεπτα καλλιγραφικά έργα. Με τη λειτουργία Extend Mode θα αποκτήσετε μια δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή, απολαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, ενώ με το Collaborate Mode θα μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και έγγραφα μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με ένα απλό drag & drop.

 

Παράλληλα, η λειτουργία Multi-Window υποστηρίζει ταυτόχρονα την εμφάνιση έως και τεσσάρων εφαρμογών και δύο ταυτόχρονα ενεργά παράθυρα (floating windows) για πιο αποτελεσματικό multi-tasking, τα οποία όταν δεν χρειάζονται, μπορούν να αποθηκευτούν στο App Bubble για εύκολη πρόσβαση όποτε προκύψει ανάγκη. Μάλιστα, το αναβαθμισμένο App Multiplier σας επιτρέπει να εργάζεστε σε δύο παράθυρα της ίδιας εφαρμογής - όπως για παράδειγμα να γράφετε email και να κοιτάτε κάποιο άλλο στα εισερχόμενα ή να συγκρίνετε προϊόντα όταν κάνετε τις αγορές σας.

 

Για gaming και διασκέδαση

 

HUAWEI MatePad 11: Ένα «έξυπνο» πολυεργαλείο για κάθε πτυχή της καθημερινότητας

 

Είτε είστε επαγγελματίας gamer, είτε είναι το αγαπημένο σας χόμπι, ένα είναι σίγουρο: χρειάζεστε καλά γραφικά και εξαιρετική απόδοση. Και σε αυτή την περίπτωση, το HUAWEI MatePad που λειτουργεί με refresh rate 120 Hz, παραδίδει απίστευτα ρευστά γραφικά όταν προβάλλει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Έτσι, λοιπόν, για βίντεο και παιχνίδια με υψηλό frame rate, θα έχετε καλύτερη εικόνα με περισσότερες λεπτομέρειες και θα βυθιστείτε σε ρευστά γραφικά. 

 

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το HUAWEI MatePad 11 που υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3, γι' αυτό και οι εικόνες και τα βίντεο μοιάζουν εξαιρετικά ζωντανά στην οθόνη. Εκτός από την ικανότητα απόδοσης απίστευτων χρωμάτων, έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την έκθεση των χρηστών στο μπλε φως και τις αναλαμπές, δύο από τους κύριους παράγοντες που προκαλούν κόπωση στα μάτια. Το tablet έχει κερδίσει τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και TÜV Rheinland Flicker Free, εγγύηση πως η όραση προστατεύεται, ακόμη και μετά από ώρες εργασίας στο tablet.

 

Κι αν απλώς θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα, το HUAWEI MatePad 11 προσφέρει συναρπαστική εμπειρία ήχου με ηχοσύστημα τετραπλών ηχείων και τεσσάρων καναλιών. Το ισχυρό ενσωματωμένο ηχοσύστημα αυτό, προσφέρει γεμάτο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο, καθώς έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί από τους εξειδικευμένους ηχολήπτες της Harman/Kardon, διασφαλίζοντας ότι οι ήχοι που παράγονται από τα ηχεία είναι πιστοί στο υλικό προέλευσης.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ