Το iD της Αθήνας: 5 πράγματα που αγαπάμε στην πόλη

Το iD της Αθήνας: 5 πράγματα που αγαπάμε στην πόλη

Τον φετινό Σεπτέμβριο, το PULZE συνοδεύει όσα αγαπάμε στην πόλη, συνδυάζοντας απόλαυση και πρακτικότητα.

ADVERTORIAL

 

Φεστιβάλ, κρυφές οάσεις, αλλά και αγέρωχες ταράτσες είναι όσα δίνουν χαρακτήρα στην Αθήνα τέτοια εποχή. Σε αυτά προσέθεσε και το PULZE.

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που ταιριάζει περισσότερο στην Αθήνα. Είναι ένας μήνας που δεν βολεύεται στα συνηθισμένα. Είναι ο μήνας των resolutions, των νέων εμπειριών, των φρέσκων ξεκινημάτων. Ταυτόχρονα όμως διατηρεί και κάτι από τη feel good και ανεπιτήδευτη αύρα του καλοκαιριού, προσφέροντας μια άτυπη επιμήκυνσή του. Αν ήταν μήνας, τότε το PULZE σίγουρα θα ήταν ο αθηναϊκός Σεπτέμβριος καθώς προσφέρει μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα και συνδυάζει απόλαυση και πρακτικότητα. Η νέα συσκευή της Imperial Tobacco Hellas είναι ιδανική για να συνοδεύσει όσα αγαπάμε στην πόλη.

 

Τα φθινοπωρινά φεστιβάλ

Στο ημερολόγιο δεσπόζουν κάθε χρονιά οι «Νύχτες Πρεμιέρας», το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας (φέτος θα διεξαχθεί από 22/9 έως 3/10), οι οποίες δίνουν τον τόνο στον κατ’ εξοχήν φεστιβαλικό μήνα της πόλης. Οι μουσικές και θεατρικές περιοδείες «σβήνουν» σε κάποιο από τα ανοιχτά θέατρα της πρωτεύουσας και δίχως υπερβολή δεν περνά μέρα χωρίς μία τουλάχιστον καλή επιλογή. Μάλλον, δεν θα τα προλάβεις όλα, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις για την αντοχή της συσκευής του PULZE. Με μόλις 90 λεπτά φόρτισης, η συσκευή καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες σου, ενώ με μία μόνο φόρτιση προσφέρει 20 συνεχόμενες χρήσεις.

 

Το iD της Αθήνας: 5 πράγματα που αγαπάμε στην πόλη

 

Οι βόλτες στους κήπους

Κι όμως, η Αθήνα διαθέτει αρκετούς κήπους, περισσότερο ή λιγότερο γνωστούς. Από τον Εθνικό Κήπο μέχρι τον Βοτανικό Κήπο του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου, υπάρχουν πολλές οάσεις στην πρωτεύουσα τις οποίες μπορείς να απολαύσεις πριν πιάσουν τα πρώτα κρύα, είτε για ένα σύντομο περίπατο είτε ακόμα και για ένα πικ-νικ. Ανάλογα με τον προορισμό και τη διάθεσή σου, μπορείς να επιλέξεις και την αντίστοιχη γεύση για το PULZE: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας.

 

Οι νέες γειτονιές

Τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από το να γίνεσαι τουρίστας στην πόλη σου. Ο Σεπτέμβρης είναι ο πιο κατάλληλος μήνας για να την ανακαλύψεις ξανά και ξανά. Νέες πιάτσες για ψυχαγωγία και διασκέδαση δημιουργούνται (στα πολύ πάνω του πλέον ο Νέος Κόσμος και ειδικά τα τετράγωνα πίσω από τη Στέγη), ενώ οι παλιές αποκτούν φρέσκια πνοή μετά από μια περίοδο «αγρανάπαυσης». Όπου και αν βρεθείς, μπορείς να έχεις μαζί σου το νέο PULZE, το οποίο προσφέρει μία ασυνήθιστα διακριτική εμπειρία, με λιγότερη μυρωδιά και πλούσια αυθεντική γεύση. Κάθε μια από τις γεύσεις παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη. Επίλεξε ανάμεσα στα δύο διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης, Standard και Eco, προκειμένου να απολαύσεις όπως ακριβώς θες μια ανώτερη γευστική εμπειρία.

 

H street art

Τα graffiti, τα murals και τα stencils δίνουν πολύχρωμες ανάσες στην Αθήνα. Κάθε μέρα όλο και κάτι καινούργιο θα δεις στους τοίχους της πόλης αρκεί να είσαι παρατηρητικός. Μερικοί από τους πιο δραστήριους νέους καλλιτέχνες εκφράζονται μέσα από την street art και σου προσφέρουν πλούσιο υλικό για το ινσταγκραμικό σου grid. Και αν χαζέψεις λίγο παραπάνω σε κάποια δημιουργία καθώς κρατάς τη συσκευή PULZE, μην ανησυχείς: η Αυτόματη Λειτουργία Επέκτασης Χρόνου Χρήσης ενεργοποιείται και επεκτείνει αυτόματα τη χρήση της συσκευής κατά 30  δευτερόλεπτα.

 

Το iD της Αθήνας: 5 πράγματα που αγαπάμε στην πόλη

 

Οι ταράτσες και οι αυλές των φίλων

Ναι, μιλάμε για αυτά τα μικρά «νησιά» πάνω στην τσιμεντένια θάλασσα της πόλης.  Αποτελούν την ιδανική τοποθεσία για να περάσεις τις νύχτες του Σεπτεμβρίου με κουβέντες, ατέλειωτα recap διακοπών και φυσικά προβολές σειρών και ταινιών. Και ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερη παρέα από το νέο PULZE που θα προσφέρει 20 χρήσεις με 1 φόρτιση, λιγότερη μυρωδιά και θα τις κάνει απολαυστικές πέρα από τα συνηθισμένα;

 

Ο Σεπτέμβριος στην Αθήνα αφήνει και την υπόσχεση για ένα νέο ταξίδι. Φέτος, το νέο ταξίδι περιλαμβάνει την εμπειρία του PULZE που αλλάζει όσα είχαμε συνηθίσει, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γευστική εμπειρία χωρίς τις ενοχλητικές μυρωδιές.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ