Κάψουλες Coffee Berry: «Πολύτιμες» στιγμές γεύσης που κάνουν την κάθε μέρα στο σπίτι πιο απολαυστική

Κάψουλες Coffee Berry: «Πολύτιμες» στιγμές γεύσης που κάνουν την κάθε μέρα στο σπίτι πιο απολαυστική

Δοκιμάστε τις οκτώ επιλογές που παίρνουν το όνομά τους από τους πολύτιμους λίθους της φύσης.

ADVERTORIAL

Νομίζω πως η πραγματική νίκη απέναντι στην καθημερινότητα, εκεί δηλαδή που αισθάνεσαι ότι κέρδισες τον χρόνο που περνά, είναι όταν καταφέρνεις να ξυπνάς τη Δευτέρα χωρίς να περιμένεις πότε θα έρθει και πάλι Παρασκευή. Γιατί όταν καταλάβεις πως κάθε μέρα έχει τις καλές και τις κακές στιγμές της, τότε  μπορείς να ζεις όλη την εβδομάδα στο φουλ, απολαμβάνοντας τις μικρές αναπάντεχες χαρές.

 

Αυτές οι στιγμές είναι πολύτιμες – και καλά θα κάνεις να  το αντιληφθείς νωρίς – και μπορούν να σε γεμίσουν με θετική  σκέψη και καλή διάθεση, αρκεί να αφεθείς στην απόλαυση που σου προσφέρουν. Το πρωινό σου εσπρεσάκι, εκείνο που θα φτιάξεις αγουροξυπνημένος και θα σε γεμίσει με τη γεύση του από την πρώτη γουλιά. Το φρέντο καπουτσίνο που θα προσφέρεις υπερήφανα στους φίλους σε κάλεσμα για κυριακάτικο brunch στη βεράντα του σπιτιού σου. Ο καφές που θα απολαύσεις απλώς επειδή έτσι σου ήρθε κι αυτό είναι η ελάχιστη φροντίδα που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Το κύπελλο με τον καφέ –επαναχρησιμοποιούμενο ε;- που θα πάρεις μαζί σου στο αυτοκίνητο καθώς πηγαίνεις στο γραφείο –γιατί ξέρεις ότι μόνο αυτός θα σου δείξει τον δρόμο… Όλες αυτές οι στιγμές είναι μικρές πολύτιμες λάμψεις που κάνουν τη καθημερινότητα πιο φωτεινή.

 

Κάψουλες Coffee Berry: «Πολύτιμες» στιγμές γεύσης που κάνουν την κάθε μέρα στο σπίτι πιο απολαυστική

 

Και αυτές οι πολύτιμες στιγμές συνδέονται πάντα με μια από τις κάψουλες Coffee Berry που για να επιβεβαιώσουν – ή μάλλον να επαναπροσδιορίσουν – την πραγματική αξία που κρύβει η απλότητα παίρνουν το όνομά τους από πολύτιμους λίθους και αναδεικνύουν η κάθε μια τα δικά της γευστικά χαρακτηριστικά. Οκτώ επιλογές, οκτώ διαφορετικές εντάσεις ανάμεσα στις οποίες μια με βιολογικό καφέ και μια ντεκαφεινέ για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

 

Ο Pearl δανείζεται από την κομψότητα του μαργαριταριού και παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη γεύση καφέ από τους πιο ποιοτικούς κόκκους καφέ ποικιλίας 100% Arabica από τη Νότια Αμερική που εξισορροπούνται σε μέσα από το ελαφρύ καβούρδισμα.  Το αποτέλεσμα είναι ένας μεστός καφές, ειδικά σχεδιασμένος για espresso lungo.

 

Στον Emerald θα βρεις την ιστορία του σμαραγδιού που προέρχεται από ορυχεία στη Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ασία όπως ακριβώς και οι κόκκοι καφέ της κάψουλας Coffee Berry. Οι εκλεκτοί κόκκοι καφέ καβουρδίζονται έντονα και δίνουν έναν δυνατό καφέ που γίνεται ο απόλυτος ristretto για να ξεκινήσει η μέρα σου.

 

Το ρουμπίνι, συμβολίζει την ελευθερία και το θάρρος. Η κάψουλα Coffee Berry Rubine συνδυάζει εξαίσιους κόκκους καφέ από την Ασία και τη Νότια Αμερική και συνθέτει μια ξεχωριστή εμπειρία espresso με ιδιαίτερη ένταση και μεστή γεύση.

 

Ο Coral εμπνέεται από το κοράλι και παρουσιάζει έναν καφέ Arabica ανώτερης ποιότητας από την Κεντρική και Νότια Αμερική.  Το μέτριο προσεκτικό καβούρδισμα επιτρέπει τη δημιουργία ενός απόλυτα ισορροπημένου, ήπιου, γλυκόπιοτου και ταυτόχρονα αρωματικού καφέ, που αναδεικνύεται σαν espresso lungo.

 

Το Topaz συμβολίζει την ηρεμία και τη γαλήνη, από όπου η έμπνευση για τη δημιουργία της ιδιαίτερης decaffeinated κάψουλας Coffee Berry Topaz.  Αρωματικοί κόκκοι καφέ 100% Arabica από τη Νότια Αμερική, που με το κατάλληλο καβούρδισμα οδηγούν στη δημιουργία ενός ισορροπημένου αλλά και ήπιου καφέ, ιδανικού για κάθε ώρα της ημέρας.

 

Από τον Αμέθυστο ως σύμβολο της αναγέννησης, δημιουργήθηκε η κάψουλα Coffee Berry Amethyst. Μια ιδιαίτερη ανάμιξη με κόκκους καφέ, που με το σκούρο καβούρδισμα αποκτά απαλό αλλά βελούδινο χαρακτήρα και χαρίζει μια έκρηξη ενέργειας.

 

Η κάψουλα Zircon – που αναφέρεται στο εντυπωσιακό ορυκτό γεμάτο λάμψη- συνδυάζει κορυφαίους κόκκους καφέ Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική με μια μικρή ποσότητα κόκκων καφέ από την Ασία.  Το μέτριο καβούρδισμα αναδεικνύει έναν γλυκόπιοτο, ισορροπημένο espresso με νότες εσπεριδοειδών και απαλή γεύση σοκολάτας.

 

Ο χρυσός, το πιο πολύτιμο μέταλλο αποτελεί σταθερή αξία όπως και η ίδια η φύση. Γι’ αυτό η κάψουλα βιολογικού καφέ Coffee Berry Oro, αξιοποιεί ό,τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει η φύση. Κόκκοι καφέ Arabica πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, μέσα από ένα μεσαίο καβούρδισμα διατηρούν ζωντανά τα αρώματά τους προσφέροντας έναν εκλεπτυσμένο espresso με φρουτώδες άρωμα, διακριτική γεύση καβουρδισμένου αμύγδαλου και ζωηρή επίγευση κίτρου.

 

Ο θησαυρός της φύσης εκφράζεται γευστικά μέσα από τη σειρά της Coffee Berry για το σπίτι. Όπως οι κρύσταλλοι είναι πολύτιμοι για τη γη, το ίδιο πολύτιμες είναι οι καθημερινές στιγμές που δεν πρέπει να προσπερνάς, αλλά να απολαμβάνεις με κάθε τρόπο, καθώς γεύεσαι την αγαπημένη σου κάψουλα.

 

Μάθετε περισσότερα για τα Coffee Berry εδώ και ακολουθήστε τα σε Facebook και Instagram.

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ