Οι υγιεινές μπάρες των Brothers είναι το μέλλον των υγιεινών snack

Οι μπάρες των Brothers είναι το μέλλον των υγιεινών snack

Από το περιτύλιγμα, μέχρι τις πρώτες ύλες, δύο αδέρφια έχουν αναλάβει να επανασυστήσουν την έννοια του υγιεινού σνακ.

Συχνά, ο όρος «υγιεινή διατροφή» είναι συνυφασμένος με έννοιες όπως «περιορισμός» ή «άγευστο». Παρότι τον τελευταίο καιρό ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερες υγιεινές επιλογές που έχουν τη δυνατότητα να είναι ταυτόχρονα νόστιμες και ωφέλιμες για τον οργανισμό, δεν βρίσκουμε συχνά snacks τα οποία να συνδυάζουν τις δύο αυτές ιδιότητες. Μέχρι τη στιγμή που δοκιμάσαμε τα snacks των Brothers.

 

Οι Brothers Healthy Food είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει η λέξη: δύο αδέρφια, ο Δημήτρης και ο Ιορδάνης, που δημιούργησαν ένα ολόκληρο brand - αλλά και φιλοσοφία - γύρω από τα υγιεινά snacks, επενδύοντας καθημερινά σε μία ξεχωριστή τεχνογνωσία με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Από το περιτύλιγμα, μέχρι το εσωτερικό, τα snacks αυτά μας κέρδισαν την προσοχή - τα έντονα και καλοσχεδιασμένα γραφικά σίγουρα τα κάνουν να ξεχωρίζουν, ενώ η ποιότητα και η γεύση δεν απογοητεύουν. Τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται για να φτιαχτούν οι μπάρες είναι ίσως το στοιχείο που τις κάνει τόσο γευστικές, ενώ παραμένουν ένα ελαφρύ και θρεπτικό snack που βρίσκεται πλέον πάντα μαζί μας, αφού ταιριάζει σε κάθε στιγμή της μέρας. Ανακαλύπτοντας και δοκιμάζοντας, λοιπόν, τις μπάρες των Brothers, αποφασίσαμε να μάθουμε λίγα περισσότερα για την ιστορία και την παραγωγή τους.

 

Οι Brothers μας καλωσορίζουν σε μία νέα εποχή για τα υγιεινά σνακ

 

Η μικρή αυτή οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε λίγους μήνες πριν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σε μία περίοδο που δεν ήταν εύκολη για κανέναν - και πόσο μάλλον για τις επιχειρήσεις. Αυτό όμως δεν σταμάτησε τους Brothers από το να κερδίσουν την προσοχή - και δικαίως - καθώς η εμπειρία, αφοσίωση και η αγάπη για την υγιεινή διατροφή έγιναν οι βασικοί λόγοι για μια σειρά από snacks που συνδυάζουν τα υγιεινά, ωμά συστατικά, με τη νοστιμιά και την ενέργεια.

 

Έτσι, ο Δημήτρης και ο Ιορδάνης, σε συνεργασία με μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που ειδικεύονται σε ξεχωριστούς τομείς, φροντίζουν τόσο για την παραγωγή, όσο και για τη φροντίδα και τον έλεγχο των προϊόντων καθημερινά. Είναι εκεί από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο στάδιο - από την εύρεση και την προμήθεια των πρώτων υλών, μέχρι την επεξεργασία, την παραγωγή και τη διακίνηση των προϊόντων. Έτσι, τα καθημερινά μας snacks παίρνουν διαφορετική μορφή, ενώ ξεφεύγουν από τους συνηθισμένους γευστικούς συνδυασμούς και επιτρέπουν διάφορους πειραματισμούς με γεύσεις και ιδέες για μεγάλους και μικρούς.

 

Οι Brothers μας καλωσορίζουν σε μία νέα εποχή για τα υγιεινά σνακ

 

Εμείς δοκιμάσαμε τους συνδυασμούς γεύσεων Φράουλα-Κακάο, Μπανάνα-Κακάο, Λεμόνι-Κράνμπερι, Μήλο-Κανέλα, Φιστικοβούτυρο-Καραμέλα, ενώ η μπάρα Πρωτεΐνης βρίσκεται στη τσάντα μας για boost ενέργειας ανά πάσα στιγμή. Ενώ η μπάρα με γεύση Brownie, έχει γίνει το σταθερό μας επιδόρπιο μετά το μεσημεριανό στο γραφείο. Μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις γεύσεις στο e-shop των Brothers, μαζί με οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε να ξέρετε γι' αυτές.

 

Οι Brothers μας καλωσορίζουν σε μία νέα εποχή για τα υγιεινά σνακ

 

Οι μπάρες της Brothers είναι χειροποίητες και δεν έχουν υποστεί καμία θερμική επεξεργασία ώστε να διατηρήσουν όλα τα συστατικά τους αναλλοίωτα. Αποτελούνται από 100% φυσικές πρώτες ύλες και δεν περιέχουν ζάχαρη, χρωστικές ή συντηρητικά, ενώ είναι vegan, ωμές και μπορούν να καταναλωθούν σαν snack ακόμη και σε περιόδους νηστείας.

 

Ακόμη κάτι που κάνει τα υγιεινά snacks των Brothers να ξεχωρίζουν είναι πως επιλέγουν συνειδητά ελληνικές πρώτες ύλες για την παραγωγή των προϊόντων τους. Μέσα από την εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους, υποστηρίζουν τους τοπικούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους, καθώς όλα τα στάδια παραγωγής να γίνονται στην Ελλάδα.

 

Οι Brothers μας καλωσορίζουν σε μία νέα εποχή για τα υγιεινά σνακ

 

Μέσα στον λίγο αυτό καιρό που οι Brothers δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγιεινής διατροφής, έχουν καταφέρει να κερδίσουν όχι μόνο την αγάπη του κοινού, αλλά και σημαντικές διακρίσεις που αποδεικνύουν την επιτυχία τους. Συγκεκριμένα, απέσπασαν τρία βραβεία στον διαγωνισμό Gourmet Exhibition: ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Νέο Προϊόν», χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν» και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Σνακ».

 

Οι Brothers μας καλωσορίζουν σε μία νέα εποχή για τα υγιεινά σνακ

 

Τα snacks των Brothers είναι όλα όσα θα θέλαμε από ένα υγιεινό snack: θρεπτικά, νόστιμα και γευστικά ενδιαφέροντα. Καθώς η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς, αναμένουμε όλα όσα έχουν ακόμα να μας προσφέρουν στον τομέα της υγιεινής διατροφής - ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε τις μπάρες που έχουν γίνει το νέο μας απολαυστικό snack της μέρας.

 

 

Info:

Κορυτσάς 5
Θεσσαλονίκη 54639

Τηλ: +30 2310 864044, +30 6942 683550

Email: info@brothershealthyfood.gr

Ακολουθήστε τους Brothers Healthy Food σε Facebook και Instagram.

 

Τα υγιεινά snacks των Brothers Healthy Food διατίθενται για λιανική και χονδρική πώληση.

 

 

Διαφημιστική Παρουσίαση

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ