#Ξεκλείδωσε τη ζωή!

#Ξεκλείδωσε τη ζωή!: Μια σημαντική καμπάνια κατά του στίγματος της αιμορροφιλίας

Όλοι οι ασθενείς με σπάνιες παθήσεις, έχουν την ανάγκη να ζήσουν μια ζωή ελεύθερη από τους περιορισμούς της νόσου.

ADVERTORIAL

 

Η CSL Behring και η καμπάνια #Ξεκλείδωσε τη ζωή! θέλουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με την κληρονομική αιμορραγική διαταραχή της αιμορροφιλίας και να παροτρύνουν τους ασθενείς να ακολουθούν τα προσωπικά τους όνειρα μακριά από το στίγμα της νόσου, ενώ οι δικοί τους άνθρωποι τους στηρίζουν και τους ενθαρρύνουν.

 

Έμπνευση για την καμπάνια στάθηκε κάθε μητέρα που θέλει να βοηθήσει να ανθίσουν τα ταλέντα του παιδιού της, χωρίς τον φόβο της καθημερινότητας, αλλά με την ίδια σύμμαχο στα όνειρα του.

 

Κάθε παιδί που ξεδιπλώνει τη φαντασία του και τη διάθεσή του να ζήσει, όπως οι φίλοι του.

 

Κάθε έφηβος που θέλει να είναι μέλος της παρέας και να περνά χρόνο με αυτούς που αγαπά, κάνοντας αυτά που αγαπά χωρίς περιορισμούς.

 

Κάθε ενήλικας που θέλει να καλλιεργήσει τις μοναδικές δεξιότητές του και να ακολουθήσει το δικό του ξεχωριστό μονοπάτι ζωής.

 

Mια σειρά από videos στο επίσημο κανάλι της καμπάνιας στο YouTube, παρουσιάζουν την καθημερινότητα, τις προσωπικές επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων που πάσχουν από αιμορροφιλία, βασισμένα σε πραγματικές ιστορίες. Με σύνθημα τη φράση #xeklidosetizoi και με οδηγό το microsite που δημιουργήθηκε για την καμπάνια, η CSL Behring ευαισθητοποιεί σχετικά με μια νόσο που όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε. Μια νόσο που σε κάνει τόσο ξεχωριστό, όσο το δακτυλικό σου αποτύπωμα.

 

#Ξεκλείδωσε τη ζωή!

 

Με το μήνυμα «Ξεκλείδωσε τη ζωή» η CSL Behring δείχνει πως κάθε ασθενής με το μοναδικό του αποτύπωμα μπορεί να ξεκλειδώσει νέες δυνατότητες και εμπειρίες και να ζει το «σήμερα», μακριά από τους περιορισμούς μιας ζωής με αιμορροφιλία. Μια σειρά από ξεχωριστές ιστορίες ασθενών, που κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» τις ζωές τους αφήνοντας το μοναδικό τους αποτύπωμα, σας καλούν να τις ακολουθήσετε.

 

 

Επιμέλεια κειμένου: Αλεξία Σβώλου

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ