Peugeot 208 & 2008: Best-sellers με αιτία
Ο πελάτης γνωρίζει ότι, αγοράζοντας ένα Peugeot, αποκτά ένα αυτοκίνητο με υπερσύγχρονες τεχνολογίες σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές κτήσης και ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα, με χαμηλό κόστος χρήσης και μακροχρόνιες εγγυήσεις.

Peugeot 208 & 2008: Best-sellers με αιτία

Τα δύο δημοφιλή μοντέλα της Peugeot προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών μεταξύ θερμικών και ηλεκτρικών κινητήρων, εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά, πείθουν με την ποιότητα κατασκευής τους και διατίθενται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Η Peugeot ανήκει στις κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων σε πανευρωπαϊκό και πανελλαδικό επίπεδο, έχοντας κατακτήσει τις προτιμήσεις τόσο των ιδιωτών όσο και των εταιρικών πελατών. Η άνοδος της γαλλικής μάρκας δεν είναι διόλου τυχαία, αλλά βασίζεται σε υγιή θεμέλια και διαχρονικές αξίες που το αγοραστικό κοινό εκτιμά. Μία από αυτές είναι η τεράστια δυνατότητα επιλογών που προσφέρει η Peugeot στους πελάτες της, με αποτέλεσμα να βρίσκουν αυτοκίνητα κομμένα και ραμμένα στις επιθυμίες και στις οικονομικές τους δυνατότητες.


Έτσι η γκάμα της γνωστής εταιρείας περιλαμβάνει μοντέλα με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου ή ηλεκτροκινητήρες, μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων αλλά και μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων για κάθε γούστο. Δύο μεγάλα όπλα αποτελούν, επίσης, ο ξεχωριστός σχεδιασμός όλων των Peugeot νέας γενιάς, τα οποία έχουν κατακτήσει πληθώρα διακρίσεων σε μια σειρά αντίστοιχων διεθνών διαγωνισμών, και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους.  


Ο πελάτης γνωρίζει ότι, αγοράζοντας ένα Peugeot, αποκτά ένα αυτοκίνητο με υπερσύγχρονες τεχνολογίες σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές κτήσης και ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα, με χαμηλό κόστος χρήσης και μακροχρόνιες εγγυήσεις. Περίοπτη θέση κατέχουν στην γκάμα της γνωστής μάρκας τα δημοφιλή Peugeot 208 και Peugeot 2008, που συμπυκνώνουν με εντυπωσιακό τρόπο όλα τα προαναφερθέντα προσόντα.

 

Peugeot 208

 

Peugeot 208 & 2008: Best-sellers με αιτία
Το νέο Peugeot 208 ανήκει στα best-sellers της κατηγορίας super mini

 

Το νέο Peugeot 208 ανήκει στα best-sellers της κατηγορίας super mini, γνωρίζοντας μεγάλη αποδοχή από τους ειδικούς και το αγοραστικό κοινό. To πολυβραβευμένο μοντέλο έχει κερδίσει πολλές διεθνείς διακρίσεις και έχει ψηφιστεί, μεταξύ άλλων, Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 και Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 για την Ελλάδα. Η δυναμική πορεία του συνεχίζεται και φέτος, καθώς το πρώτο δίμηνο του 2021 ήταν το μοντέλο με τις κορυφαίες πωλήσεις στην Ευρώπη, και μάλιστα ανεξαρτήτως κατηγορίας. 

 

Με το ηλεκτροκίνητο Peugeot e-208 η γαλλική μάρκα υποβάλλει τη δική της πειστική πρόταση για τη μετάβαση στη νέα ενεργειακή εποχή. Το Peugeot e-208 έχει αναδειχτεί ήδη σε best-seller στην κατηγορία των επαναφορτιζόμενων μοντέλων, χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία των 340 χιλιομέτρων, τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του με όγκο 311 λίτρα και τον πίνακα οργάνων τρισδιάστατης απεικόνισης 3D i-cockpit, ενώ είναι και το μόνο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην κατηγορία του που διατίθεται και σε σπορ έκδοση GT. Στην επιτυχημένη πορεία του Peugeot 208 έχει συμβάλει καθοριστικά η ελκυστική τιμή εκκίνησης από 13.500 ευρώ, με βάση την τρέχουσα εμπορική πολιτική της εταιρείας.

 

Peugeot 2008

 

Peugeot 208 & 2008: Best-sellers με αιτία
Το πολυβραβευμένο μοντέλο έχει ψηφιστεί, μεταξύ άλλων, BEST Urban SUV και αποτελεί ένα εξέχον μέλος της οικογένειας της Peugeot

 

To Peugeot 2008 υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια τη στρατηγική της μάρκας για μια πλήρη γκάμα προτάσεων, καθώς διατίθεται επίσης με αποδοτικούς και υπερσύγχρονους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου αλλά και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Το πολυβραβευμένο μοντέλο έχει ψηφιστεί, μεταξύ άλλων, BEST Urban SUV και αποτελεί ένα εξέχον μέλος της οικογένειας της Peugeot, ενώ συνδυάζει τα κορυφαία χαρακτηριστικά της εταιρείας, προβάλλοντας τη δική του προσωπικότητα όσον αφορά τον σχεδιασμό και τη δυναμική αίσθηση στην οδήγηση. Ταυτόχρονα, διατηρεί σε κορυφαία επίπεδα τα χαρακτηριστικά όλων των νέων μοντέλων της Peugeot όσον αφορά την άνεση και την ασφάλεια, την εξαιρετική συνδεσιμότητα, τις προηγμένες τεχνολογίες και, φυσικά, την ανταγωνιστική σχέση τιμής/προϊόντος. Τα πληθωρικά προσόντα έχουν αναδείξει φέτος το Peugeot 2008 ως το πιο δημοφιλές SUV της ελληνικής αγοράς, καθώς κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις στην κατηγορία των SUV για το διάστημα Ιανουαρίου - Απριλίου 2021.


Το Peugeot e-2008 αποτελεί με τη σειρά του μια κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτροκίνητων compact SUV, όπου προσφέρει τους μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες και τις αποσκευές χάρη στο πορτμπαγκάζ των 405 λίτρων. Το γαλλικό best-seller, με μήκος αμαξώματος 4.300 χιλιοστά, διαθέτει μοναδικά «επιχειρήματα», όπως η σπορ έκδοση GT και ο τρισδιάστατος πίνακας οργάνων 3D i-cockpit, του οποίου η Peugeot κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα. Διόλου τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι έχει βραβευτεί ως το καλύτερο ηλεκτρικό SUV για το 2021.


Να σημειώσουμε ότι ένα από τα πιο δυνατά επιχειρήματα που συνηγορούν υπέρ του Peugeot 2008 είναι οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές αγοράς του, με σημείο εκκίνησης τα 19.000 ευρώ.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ